Media

 

Deutsche Baumschule

In het Duitse magazine ‘Deutsche Baumschule’ wordt bericht over de prijswinnende Parrotia 'Persian Spire' op Plantarium 2015.

Flortecnica

In het Italiaanse magazine ‘Flortecnica’ wordt het marketingconcept van de Vaccinium ‘Red Candy’ & Eucalyptus ‘Azura’ uitgelicht.

Garden & Trends

In het Poolse magazine ‘Garden & Trends’ is er aandacht besteed aan de Mahonia ‘Soft Caress’ door middel van lifestyle foto’s en informerende tekst. Klik hier voor de pdf-versie.

Mooiste Tuinen

In de folder wordt weergegeven wat er mogelijk is met de Eucalyptus ‘Azura’ in je huis en achtertuin.

Szkolkarskwo 2e editie 2015

In de Poolse ‘Szkolkaskwo’ is er aandacht besteed aan een persbezoek bij Van Son & Koot. De lezer wordt geïnformeerd over Van Son & Koot door foto’s van bedrijf in combinatie met tekst.

Baumschule Augustus 2015

In het Duitse magazine de ‘Baumschule’ wordt Van Son & Koot door middel van een bedrijfsuitleg uitgelicht.

Garden & Trends Juli 2015

Het Poolse magazine ‘Garden & Trends’ licht de ‘Japanese Jewels’ uit voor de Poolse consument door middel van tekst en lifestyle foto’s. Klik hier voor de pdf-versie.

De Boomkwekerij Mei 2015

Magazine ‘De Boomkwekerij’ meldt dat de Kilimandjaro ‘Sunrise’ is benoemd tot Chelsea Plant of the Year 2015. De Kilimandjaro ‘Sunrise’ is in samenwerking met Javodo UK en Burncose Nurseries ingezonden bij de Chelsea Flower Show.

Garden & Trends Mei 2015

‘Garden & Trends’ informeert de consument over de Phylliopsis ‘Sprite’ door middel van lifestyle foto’s en informerende teksten.

Viola April 2015

In de april editie van het Zweedse magazine ‘Viola’ heeft de journalist een artikel besteed aan het bezoek dat de journalist heeft gehad bij Van Son & Koot.

Certificaat IPM 2015

De Ribes ‘Amore’ was bij de IPM 2015 genomineerd voor de Show Your Colours Award 2015.

Showlife Januari 2015

Het magazine ‘Showlife’ heeft een artikel gepubliceerd over de Eucalyptus ‘Azura’. In het artikel wordt de consument geïnformeerd over de ‘Azura’ door middel van informerende tekst en lifestyle foto’s.

Baumschule November 2014

Het Duitse magazine de ‘Baumschule’ bericht over Plantarium 2014. In dit artikel wordt het marketingconcept de Vaccinium ‘Red Candy’ uitgelegd.

De Boomkwekerij September 2014

In ‘De Boomkwekerij’ wordt het marketingconcept Vaccinium ‘Red Candy’ beoordeeld door een shopverleider.

De Boomkwekerij September 2014

In ‘De Boomkwekerij’ wordt Jim geïnterviewd. Dit interview staat in het teken van de behaalde prijs ‘De Beste Stand’ op Plantarium 2014.

Food & Agri Magazine September 2014

In het Food & Agri Magazine werd in de September 2014 aandacht besteed aan de winnaar van de award ‘Beste Stand Plantarium 2014’.

Weekblad De Duinkoerier Juni 2014

In de wekelijkse, regionale krant ‘De Duinkoerier’ wordt het bezoek van de burgemeester en wethouders van de Gemeente Loon op Zand uitgelicht.

Horticulture Mei 2014

In het Engelse magazine ‘Horticulture’ wordt Van Son & Koot geprezen op twee factoren, namelijk kwaliteit & specialisme.

Oorkonde Floralien Mei 2014

In mei 2015 heeft Van Son & Koot een oorkonde ontvangen. Van Son & Koot heeft de twee plaats behaald in de categorie ‘Het nieuwste sierteeltproduct’ bij Floraliën Nederland.

Tuinzaken April 2014

In dit artikel wordt door Tuinzaken aandacht besteed aan de marketingconcepten Mahonia ‘Soft Caress’, Vaccinium ‘Red Candy’ en Eucalyptus ‘Azura’.

Artikel Lien Horticole

Lien Horticole bericht over IPM 2014. Ze lichten onze marketingconcepten voor de Eucalyptus 'Azura' en de Vaccinium 'Red Candy' uit. Op hun site praten ze verder over onze Camellia 'Cupido'. Klik hier voor dat artikel.

Interview Jim Koot - Syntens

Het bedrijf Syntens heeft voor ons een bouwstenenscan gedaan, om te kijken hoe we onze streefpunten kunnen bereiken. Ook hielden ze een interview met Jim Koot. Klik hier voor de pdf-versie.

Interview Jim Koot - Boomkwekerij 02/02/2013

Na enkele mooie voorjaarsbeurzen, en de binnengesleepte prijzen op de IPM, vond De Boomkwekerij het tijd voor een interview. Klik hier voor de pdf-versie.

Beste nieuwigheid 'Terrasplanten' - IPM 2013

In januari 2013 werd onze Mahonia eurybracteata 'Soft Caress' bekroond als beste nieuwigheid in de categorie 'Terrasplanten'.

Beste nieuwigheid 'Eetbare planten' - IPM 2013

In januari 2013 werd onze Vaccinium vitis-idaea 'Red Candy' bekroond als beste nieuwigheid in de categorie 'Eetbare plant'.

Colour Your Life award - Plantarium 2012

In 2012 hebben wij op Plantarium de derde plaats behaald met onze Skimmia 'Magic Marlot'® bij de uitreiking van de Colour Your Life award.

Nieuwigheden (zilver) - Plantarium 2012

In 2012 hebben wij op Plantarium de prijs zilveren medaille gekregen voor de introductie van de Mahonia 'Soft Caress'®.

Nieuwigheden (brons) - Plantarium 2012

In 2012 hebben wij op Plantarium de prijs bronzen medaille gekregen voor de introductie van de Camellia 'Cupido'®.

Nominatie - Dutch Flower Award 2011

In 2011 hebben wij een nominatie ontvangen voor de Dutch Flower Award die wordt uitgereikt tijdens de FloraHolland Trade Fair.

Beste Stand - Plantarium 2010

In 2010 hebben wij op Plantarium de prijs voor Beste Stand gekregen. Dit is het diploma wat wij erbij kregen.

Beste Stand - Plantarium 2010

In 2010 hebben wij op Plantarium de prijs voor Beste Stand gekregen. Dit is het certificaat wat wij erbij kregen.

Beste Nieuwigheid - Plantarium 2007

In 2007 hebben wij op Plantarium de prijs voor Beste Nieuwigheid gekregen voor de introductie van de Skimmia 'Magic Marlot'®.

Persprijs - Plantarium 2007

In 2007 hebben wij op Plantarium de persprijs voor de Skimmia 'Magic Marlot'® gekregen.

Nieuwigheden (zilver) - Plantarium 2007

In 2007 hebben wij op Plantarium de zilveren medaille gekregen voor de introductie van de Acer palmatum 'Marlo'®.


Translation